• Social
Motīva attēlu autors: MichaelJay. Nodrošina Blogger.
2023/05/13

Kāda furnitūra tiek izmantota IKEA virtuves iekārtām?

 

 

blum furnitūŗa

Izmantojamā furnitūra, kura tiek iestrādāta virtuves iekārtā ir ļoti būtiska izmaksu pozīcija, jo tā tiešā mērā ietekmēs virtuves skapīša ilgmūžību intensīvas lietošanas režīmā. 

Šajā rakstā mēs neapskatīsim absolūti lētāko furnitūru, kura tiek iestrādāta vislētakajās, veikalos nopērkamajās, virtuves iekārtās, jo ir skaidrs, ka tas pat nav pieminēšanas vērts gadījums.


Kāpēc, absolūti lielākā virtuves iekārtu izgatavotāju daļa, izmanto Blum furnitūru?

Jo tā ir sevi pierādījusi, kā ļoti kvalitatīva un ilgmūžīga furnitūra, kura ir izgatavota tā, lai virtuves skapīšu montāžnieks tērētu maksimāli maz laika un iegūtais rezultāts, būtu maksimāli labākais iespējamais. Zelta vidusceļš, kad negribās neko ultra dārgu, bet kvalitātē kompromisu nav.

Cilvēkiem, kuri vienu reizi mūžā iegādājas virtuves iekārtu, furnitūra ir tikai kārtējie dzelzīši, un atšķirību viņi tajā neredz, savukārt profesionāļi par niansēm var strīdēties stundām un palikt katrs pie sava viedokļa.

Un te mēs nonākam pie galvenās šī raksta tēmas, vai IKEA savām virtuves iekārtām izmanto BLUM furnitūru? Ja mēs paņemam orģinālo BLUM CLICKTOP Motion viru un salīdzinām to ar IKEA UTRUSTA, vai salīdzinām BLUM Tandembox ar IKEA atvilkņu sistēmu, kļūst skaidrs, ka tie ir absolūti dažādi risinājumi, kurus piedāvā, viens un tas pats ražotājs. 

Un, kas mums sanāk galu rezultātā?

IKEA, kā pasūtītājs vēršas pie furnitūras ražotāja ar lūgumu: Hei, jūs ražojat baigi labo furnitūru, varat priekš mums uzražot kaut ko tādu pašu, bet lētāk? BLUM inžinieri pakasa galvu un saka: "Okei, mēs zinām, kā to dabūt cauri" un IKEA saņem savu produktu, protams uz furnitūras detaļām mēs ieraugam BLUM logotipu, jo detaļa tiek ražota vienā un tajā pašā ražošanas līnijā, bet produkts kuru mēs ieraugam savā virtuves iekārtā, kura iegādāta IKEA, nav BLUM Original, bet piemēram: IKEA UTRUSTA, un IKEA nemelo, bet godīgi pasaka: "Jā, tas nav tas pats BLUM, bet ražots tiek turpat, tā ka varat par kvalitāti nešaubīties"! Ar to arī cilvēkam jautājumi beidzas, jo viņš neiedziļinās cik ļoti, šī detaļa,  tiek "apgraizīta" no tehnoloģiskā viedokļa.

Lai vēl vairāk būtu saprotams, minēsim uzskatgāmu piemēru: vienā un tajā pašā rūpnīcā vienu dienu izgatavo džipu Volkswagen Tuareg, un tad  nākošajā dienā nomainot detaļas un pivienojot vēl pārs tehnoloģiskos procesus jau ražo Porsche Cayenne. Pēc būtības, tās ir absolūti identiskas mašīnas, bet Porsche ir un paliek Porsche, un tā ir pavisam cita svaru kategorija!

Rezumējot kliedējam mītu, IKEA savās virtuves iekārtās izmanto apgraizīto BLUM furnitūras versiju, kura, lai arī ražota vienā un tajā pašā rūpnīca ir absolūti cits produkts, kurš ir ražots tikai pēc konkrētā pasūtītāja pieprasījuma. 

Ja sabojāsies IKEA vira, vai IKEA atvilkņu sistēma, jūs vienkārši aziesiet pie BLUM furnitūras tirgotāja un to samainīsiet ar BLUM orģinālo detaļu, bet atšķirību uzreiz pamanīsiet.  

Sazināties


Pieņemam Pasūtījumus

MVD Mēbeles
Ventspils iela 63b
Rīga, Latvija, LV-1046
+371 27164090