• Social
Motīva attēlu autors: MichaelJay. Nodrošina Blogger.
2020/02/16

Tā darīt nevajadzētu: kļūdas veicot virtuves remontu.

 


Kļūdas interjera plānošanas laikā var izraisīt papildu tēriņus, pagarināt remonta termiņu vai padarīt darbošanos virtuvē mazāk komfortablu. Pastāstām, kā no tā izvairīties un ko nevajag darīt.

 1. Maz rozešu 

Divas rozetes uz visu virtuvi?
Izplatīta shēma tikai tad, ja neizmantojat elektrisko tējkannu, kafijas automātu un blenderi.

Kā vajag! Vispirms saskaitiet visas elektriskās ierīces, ko izmantosit vienmēr: no tējkannas līdz multividei. Pieskaitiet klāt pie tiem rozetes “visādam gadījumam” blenderim vai sulas spiedei. Plus paredzēt vietu tālruņa uzlādei: reizēm gatavošanas laikā to vajag pa rokai, bet uzlādes limenim vienmēr ir tendence beigties, tad kad tas ir visvairak nepieciešams.

2. Uzstādīt iebūvējamas cepeškrāsns skapi tuvu logam 

Un vēl pakārt plīvojošo tillu! Tas ir ne tikai neērti, bet arī ugunsbīstami: sintētika var viegli izkust no saskares ar karstu virsmu un aizdegties.

Kā vajag! Izvietojiet starp garo skapi un logu vēl vienu skapju rindu - problēma pazūd pati no sevis.
Un izmantojiet romiešu vai ruļļu aizkarus - tas ir praktiski un stilīgi.

 3.Aizmirst par loga palodzes izvirzījumu. 

Vai apkures radiatoru. Šāda aizmāršība noved pie tā, ka vienu no skapjiem, kastēm, atvilknēm vai pat veselu ledusskapi nevar atvērt. Durvis atdursies pret palodzi vai radiatoru. Nepatīkami, vai ne?

 Kā vajag! Šeit ir vairāki varianti: var izveidot palodzi vienā līmenī ar sienu, var pievienot starp sienu un skapi tā saukto falšpaneli, kas ir platāks par palodzes vai radiatora izvirzīto daļu. Vai samazināt paša skapja dziļumu.

Sazināties


Pieņemam Pasūtījumus

MVD Mēbeles
Ventspils iela 63b
Rīga, Latvija, LV-1046
+371 27164090